![Johan, Pelle, Lennart och Kristian äter beredskapsmat ute vid en träbänk med bord.](https://www.orklafoodsolutions.se/wp-content/uploads/sites/42/2024/07/artikel-beredskapsmat-outmeals-johan-pelle-lennart-kristian-1600x1000-1-1024x640.jpg)
Beredskapsmat – på besök hos OutMeals i Varberg
En kris kan komma närsomhelst och se ut på många olika vis. Vi besöker OutMeals, diskuterar beredskapsmat och Johan bjuder även på riktigt gott käk
Äntligen kan vem som helst tillaga alla klassiska färsrätter från grunden, samtidigt som man gör en insats för miljön och hälsan. Vive la vegorévolution!
Äntligen kan vem som helst tillaga alla klassiska färsrätter från grunden, samtidigt som man gör en insats för miljön och hälsan. Vive la vegorévolution!
Det finns många ting som revolutionerat livet i köket under de senaste århundradena. Konservöppnaren, durkslaget, diskmaskinen och det färdigskivade brödet – för att nämna några. Men frågan är om inte vår formbara vegofärs från Anamma nu slår dem alla på fingrarna?!
Vive la vegorévolution!
Anamma Formbar Vegofärs är en helt unik produkt som öppnar nya möjligheter att skapa klassiska färsrätter helt från grunden, såsom biffar, bullar, limpor, och så vidare.
Vegofärsen är enkel att smaksätta, och kan varieras i det oändliga. Produkten är naturligtvis helt vegansk och dessutom glutenfri, vilket gör att den passar till en stor målgrupp.
Den har ett högt proteininnehåll och är betydligt mer skonsam mot klimatet (och djuren) än motsvarande animaliska färser, den har nämligen hela 90% lägre klimatpåverkan än vanlig nötfärs.
Och till skillnad mot många konkurrenter inom det veganska segmentet, så är vegofärsen tillverkad i Sverige.
Produkten är testad av såväl slutkonsumenter som professionella kockar i storköksmiljö, och alla är rörande överens om att detta är en produkt som kommit för att stanna.
En kris kan komma närsomhelst och se ut på många olika vis. Vi besöker OutMeals, diskuterar beredskapsmat och Johan bjuder även på riktigt gott käk
Till årets klimatvecka har kocken Ulrika Karlsson tänkt rejält utanför boxen och gjort en BBQ-rätt på Laxqueneller i buljong från Abba. Från hyllvärmare till en
Vällagad och spännande husmanskost är ledordet för Per Månsson som serverar cirka 200 elever i matsalen varje dag. För Fast Fusion Climate Week har han
Victoria brinner för att jobba klimatsmart och för att göra eleverna nyfikna. Genom att engagera dem med “från jord till bord tänk” har hon både
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång