Anamma Formbar Vegofärs – en revolution i restaurangköket

Äntligen kan vem som helst tillaga alla klassiska färsrätter från grunden, samtidigt som man gör en insats för miljön och hälsan. Vive la vegorévolution!

Anamma Formbar Vegofärs – en revolution i restaurangköket

Äntligen kan vem som helst tillaga alla klassiska färsrätter från grunden, samtidigt som man gör en insats för miljön och hälsan. Vive la vegorévolution!

Det finns många ting som revolutionerat livet i köket under de senaste århundradena. Konservöppnaren, durkslaget, diskmaskinen och det färdigskivade brödet – för att nämna några. Men frågan är om inte vår formbara vegofärs från Anamma nu slår dem alla på fingrarna?!

«

Vive la vegorévolution!

Enkel att smaksätta och att variera

Anamma Formbar Vegofärs är en helt unik produkt som öppnar nya möjligheter att skapa klassiska färsrätter helt från grunden, såsom biffar, bullar, limpor, och så vidare.

Vegofärsen är enkel att smaksätta, och kan varieras i det oändliga. Produkten är naturligtvis helt vegansk och dessutom glutenfri, vilket gör att den passar till en stor målgrupp.

Den har ett högt proteininnehåll och är betydligt mer skonsam mot klimatet (och djuren) än motsvarande animaliska färser, den har nämligen hela 90% lägre klimatpåverkan än vanlig nötfärs.

Och till skillnad mot många konkurrenter inom det veganska segmentet, så är vegofärsen tillverkad i Sverige.

Produkten är testad av såväl slutkonsumenter som professionella kockar i storköksmiljö, och alla är rörande överens om att detta är en produkt som kommit för att stanna.

Snabbfakta om Anamma Formbar Vegofärs:

  • Burgaren passar många då den är fri från gluten, mjölk, ägg och animaliska råvaror.
  • Tillagad i Sverige.
  • Anamma Formbar Vegorfärs har cirka 90% mindre klimatpåverkan jämfört med nötfärs.

Dela med andra

Läs också…