
Marlene hyllar det lokala med klimatsmart Jämtländsk fusion
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
Äntligen kan vi presentera det nya tillskottet i familjen Anamma – nämligen Vegochorizo. Med sina goda smaker av chili och lätt hetta kommer den göra succé på restaurangen, skolan och i gatuköket.
Äntligen kan vi presentera det nya tillskottet i familjen Anamma – nämligen Vegochorizo. Med sina goda smaker av chili och lätt hetta kommer den göra succé på restaurangen, skolan och i gatuköket.
Anamma är först ut på marknaden med en vegansk chorizo för restaurang, storhushåll och fast food. Äntligen finns en smakrik korv att erbjuda i gatuköket, på krogen och på skollunchen.
Anamma Vegochorizo passar lika bra i mustiga korvgrytor som i gratänger eller direkt på grillen. Smaken är perfekt avvägd med chili för en balanserad hetta. Tack vare att den är glutenfri passar den ännu fler.
Smaken är perfekt avvägd med chili för en balanserad hetta.
Vegetariskt tar mer och mer plats på menyerna i skolan, på restaurangerna och caféerna. De är kul att se! Och det är inte antalet vegetarianer som ökar kraftigt utan istället intresset för vegetarisk kost, som en naturlig del av den vanliga kosten.
Vi vill äta mer flexibelt helt enkelt. Men det räcker inte bara med att det ska vara vegetariskt, det ska även vara riktigt gott och gärna influeras av smaker från andra länder. Det har vi givetvis tänkt på. Greppa taget och ta en tugga – av vår nya smakrika Vegochorizo från Anamma.
Den vegetariska trenden är här för att stanna! Att äta grönt är för många människor ett självklart val – både för miljön, hälsan och djuren. En grön och sund livsstil är viktigt, inte bara hemma utan även på jobbet, i skolan och i farten.
Vi på Orkla Foods Sverige är Nordens ledande tillverkare av frysta, vegetariska produkter. Det är viktigt för oss att producera med så litet avtryck på miljön som möjligt och det gör vi bland annat genom att tillaga all vår vegomat i Sverige. Vi jobbar hela tiden för att det ska vara enkelt att servera och äta grönare.
Därför fortsätter vi att lansera fler hållbara och riktigt goda nyheter.
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
“De yngre eleverna tror att min rätt, ‘Vilda Limpan’, är något som hoppar runt” Patrik vill se till att husmanskosten inte försvinner och han brinner
“När jag serverat den här typen av rätt har den varit väldigt populär bland alla årskurser.” Daniel Nygårds recept till Fast Fusion Climate Week är
“Fast Fusion Climate Week är ett viktigt initiativ, men det behövs ett större engagemang från pedagoger och föräldrar” Niklas Båmstedt är kock för låg- och
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång