
Marlene hyllar det lokala med klimatsmart Jämtländsk fusion
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
Anamma utökar sitt sortiment med tre nya produkter för restaurang och storhushåll. Alla med den gemensamma nämnaren att huvudproteinet kommer från ärta, vilket är helt nytt inom Anamma.
Anamma utökar sitt sortiment med tre nya produkter för restaurang och storhushåll. Alla med den gemensamma nämnaren att huvudproteinet kommer från ärta, vilket är helt nytt inom Anamma.
Den vegetariska trenden är fortsatt stark, inte minst tack vare en het debatt kring klimat och hälsa. Genom att vidga den befintliga portföljen av veganska produkter från Anamma, hoppas vi på Orkla FoodSolutions göra det ännu enklare för alla att välja goda och gröna alternativ vid fler tillfällen.
Skolor, restauranger, caféer, sjukhus, hotell, snabbmatshak, bensinmackar, und so weiter. I stort sett alla inrättningar som serverar mat upplever just nu en kraftigt tilltagande efterfrågan på bra alternativ till köttserveringar från sina kunder.
För att kunna tillfredsställa detta behov fortsätter vi på Orkla FoodSolutions vårt hårda arbete med att skapa produkter som både gör gott och som smakar gott.
“Vi vill inspirera våra kunder till att våga prova något nytt som är bra både för hälsan och planeten. Med Anamma Ärta kan vi erbjuda ännu fler goda alternativ av växtbaserad mat som med ärtor som proteinbas ger en ännu större variation”, säger Carina Greiff, Team Portfolio Manager FoodSolutions, Orkla Foods Sverige.
Samtliga produkter är både veganska och glutenfria, har ett högt proteininnehåll och tillagas i Sverige. Formbar Vegofärs Ärta är dessutom nyckelhålsmärkt.
Har du ännu inte testat vårt utsökta vegosortiment, så är dessa godbitar en bra väg in i det gröna och sköna.
Av: Thomas Adolfsson
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
“De yngre eleverna tror att min rätt, ‘Vilda Limpan’, är något som hoppar runt” Patrik vill se till att husmanskosten inte försvinner och han brinner
“När jag serverat den här typen av rätt har den varit väldigt populär bland alla årskurser.” Daniel Nygårds recept till Fast Fusion Climate Week är
“Fast Fusion Climate Week är ett viktigt initiativ, men det behövs ett större engagemang från pedagoger och föräldrar” Niklas Båmstedt är kock för låg- och
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång