Beredskapsmat – på besök hos OutMeals i Varberg
En kris kan komma närsomhelst och se ut på många olika vis. Vi besöker OutMeals, diskuterar beredskapsmat och Johan bjuder även på riktigt gott käk
Anamma utökar sitt sortiment med tre nya produkter för restaurang och storhushåll. Alla med den gemensamma nämnaren att huvudproteinet kommer från ärta, vilket är helt nytt inom Anamma.
Anamma utökar sitt sortiment med tre nya produkter för restaurang och storhushåll. Alla med den gemensamma nämnaren att huvudproteinet kommer från ärta, vilket är helt nytt inom Anamma.
Den vegetariska trenden är fortsatt stark, inte minst tack vare en het debatt kring klimat och hälsa. Genom att vidga den befintliga portföljen av veganska produkter från Anamma, hoppas vi på Orkla FoodSolutions göra det ännu enklare för alla att välja goda och gröna alternativ vid fler tillfällen.
Skolor, restauranger, caféer, sjukhus, hotell, snabbmatshak, bensinmackar, und so weiter. I stort sett alla inrättningar som serverar mat upplever just nu en kraftigt tilltagande efterfrågan på bra alternativ till köttserveringar från sina kunder.
För att kunna tillfredsställa detta behov fortsätter vi på Orkla FoodSolutions vårt hårda arbete med att skapa produkter som både gör gott och som smakar gott.
“Vi vill inspirera våra kunder till att våga prova något nytt som är bra både för hälsan och planeten. Med Anamma Ärta kan vi erbjuda ännu fler goda alternativ av växtbaserad mat som med ärtor som proteinbas ger en ännu större variation”, säger Carina Greiff, Team Portfolio Manager FoodSolutions, Orkla Foods Sverige.
Samtliga produkter är både veganska och glutenfria, har ett högt proteininnehåll och tillagas i Sverige. Formbar Vegofärs Ärta är dessutom nyckelhålsmärkt.
Har du ännu inte testat vårt utsökta vegosortiment, så är dessa godbitar en bra väg in i det gröna och sköna.
Av: Thomas Adolfsson
En kris kan komma närsomhelst och se ut på många olika vis. Vi besöker OutMeals, diskuterar beredskapsmat och Johan bjuder även på riktigt gott käk
Till årets klimatvecka har kocken Ulrika Karlsson tänkt rejält utanför boxen och gjort en BBQ-rätt på Laxqueneller i buljong från Abba. Från hyllvärmare till en
Vällagad och spännande husmanskost är ledordet för Per Månsson som serverar cirka 200 elever i matsalen varje dag. För Fast Fusion Climate Week har han
Victoria brinner för att jobba klimatsmart och för att göra eleverna nyfikna. Genom att engagera dem med “från jord till bord tänk” har hon både
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång