Vi ses på Fastfood & Café & Restaurant Expo 2022

Kom och träffa oss på Fastfood & Café & Restaurant Expo 2022 på Kistamässan 24 och 25 maj. Vi kommer inte bara bjuda på oss själva, utan även mängder av läckra nyheter som förhoppningsvis får din och dina gästers munnar att vattnas.

2022-05-09

Marcus, Mattias, Cinnamon Swirls och Panini.

En av trenderna som fått skjuts under pandemin är att vi människor vill kunna äta var vi vill, och när vi vill. När schemat är fullmatat, är det naturligtvis viktigt att kunna få i sig en god måltid, även om man är på språng.

På årets upplaga av Fastfood & Café & Restaurant Expo, som går av stapeln på Kistamässan i Stockholm under 24 och 25 maj, hittar du oss på Orkla FoodSolutons i monter D:12. Och skulle du inte hitta oss kan du bara följa det ljuvliga doftspåret som lär spridas inne i mässhallen.

Vi bjuder nämligen på riktigt god “on the go”-mat från vårt koncept Hot to Go. Varmt, snabbt och supergott! Det bjuds bland annat på burgare från NATURLI’, och från Easyfood kommer du att kunna njuta av ljuvliga pizza slices och saftiga temptation-bakverk. Vi har även värmeskåp på plats, för att demonstrera hur du också kan haka på det nya “normala” då dina gäster vill bli serverade riktigt god mat i farten.

Det är kostnadsfritt att besöka mässan, men tänk bara på att du måste säkra din biljett i förväg. Och fixa din biljett gör du enklast här och nu via denna länk.

Vi ser verkligen fram emot att få träffas. Äntligen!


Vidare läsning

Se hur vi arbetar med framtidens mat via vår plattform Next is Now.

Läs mer om Gott & Grönt – inspiration, recept och en handbok som hjälper kockar laga mer grönt.

Hur du planerar din egen klimatsmarta veckomeny.

Hemsida för Fastfood & Café & Restaurant Expo 2022.