
Marlene hyllar det lokala med klimatsmart Jämtländsk fusion
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
Lecora har ett brett utbud av schnitzlar och har nu lanserat ytterligare en, en pankopanerad på svenskt, helt kött.
Lecora har ett brett utbud av schnitzlar och har nu lanserat ytterligare en, en pankopanerad på svenskt, helt kött.
Det är en unik produkt med sin pankopanering som ger en krispig yta med mycket smak.
Schnitzeln är en riktig klassiker – och med Lecoras långa erfarenhet anser de sig vara mästare på schnitzel. Hemligheten är att köttet ”bankas” i flera steg och att de alltid använder svenskt kött från närliggande gårdar.
Läs mer om Lecora Pankopanerad Schnitzel i vår produktsök.
I det breda sortimentet finns allt från ostekta till förstekta schnitzlar i olika storlekar, opanerade, panerade och nu även pankopanerade. Allt för att passa din restaurangverksamhet.
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
“De yngre eleverna tror att min rätt, ‘Vilda Limpan’, är något som hoppar runt” Patrik vill se till att husmanskosten inte försvinner och han brinner
“När jag serverat den här typen av rätt har den varit väldigt populär bland alla årskurser.” Daniel Nygårds recept till Fast Fusion Climate Week är
“Fast Fusion Climate Week är ett viktigt initiativ, men det behövs ett större engagemang från pedagoger och föräldrar” Niklas Båmstedt är kock för låg- och
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång