
Nu lanseras FELIX Dillpicklad Gurka
FELIX Dillpicklad Gurka fyller ett efterlängtat hål på burgarmarknaden. I nära samarbete med Sveriges främsta burgarexperter, Burgerdudes, har vi tagit fram en gurka som passar
Nu lanserar vi Fyrkantspizza Kebab och Fyrkantspizza Margherita – två nya, men klassiska smaker i vårt sortiment för fyrkantspizza. Våra fyrkantspizzor gör det enkelt för dig att snabbt servera dina kunder en god, mättande och prisvärd pizza. Perfekt för dig med kunder som ofta har bråttom och vill äta något snabbt, gott och mättande i farten.
Vår Fyrkantspizza Kebab är rikligt täckt med tomatsås och ost, toppad med kryddat kebabkött, tomat, grön chili, rödlök och majs. Vår vegetariska Fyrkantspizza Margherita har en fluffig botten och har generöst med mild tomatsås och ost. Båda fyrkantspizzorna är laktosfria.
Våra pizzor passar många olika verksamheter: arena, camping, golfkrog, nöjesfält, lekland, convenience-butik eller kanske ett äventyrsbad? Oavsett vad du driver är fyrkantspizza en blixtsnabb och smarrig marginalförstärkare. Pizzorna kräver ingen specialutrustning utan är enkla och snabba att tillaga i redan befintlig utrustning, såsom varmluftsugn, Merrychef eller Atollspeed.
Våra pizzor klarar lång varmhållning med bibehållen smak och kvalitet. På varje fyrkantspizza får du ut fyra eller sex slices och det är den perfekta ”grab ’n’ go”-maten för de gäster som äter på stående fot. Ett enkelt och supergott sätt att erbjuda dina gäster något mer än bara korv och burgare.

FELIX Dillpicklad Gurka fyller ett efterlängtat hål på burgarmarknaden. I nära samarbete med Sveriges främsta burgarexperter, Burgerdudes, har vi tagit fram en gurka som passar

Mos är inte bara mos. Valet av mos kan avgöra om du får ett smidigt eller ett stressat flöde i ditt restaurangkök. Vilket mos du serverar kan

Anamma lanserar nu två nya växtbaserade produkter som gör det enklare för storkök att servera vego på ett gott, hållbart och varierat sätt: Anamma Vegofärs

“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat