Lyxiga laxqueneller på spett när Ulrika sätter menyn
Till årets klimatvecka har kocken Ulrika Karlsson tänkt rejält utanför boxen och gjort en BBQ-rätt på Laxqueneller i buljong från Abba. Från hyllvärmare till en
Vi behöver alla få i oss mer grönsaker, och med riktigt goda Lecora Green Burger blir det ännu enklare att få lunchgästerna att välja mer grönt.
Vi behöver alla få i oss mer grönsaker, och med riktigt goda Lecora Green Burger blir det ännu enklare att få lunchgästerna att välja mer grönt.
Lecora Green Burger är en vegetarisk grönsaksburgare gjord på bland annat vitkål, morötter, gröna ärtor och majs. Burgaren har dessutom en spröd panering som ger en oemotståndlig krispighet.
Storleken på 65 gram gör den perfekt för till exempel skolserveringen eller för lunchserveringar som söker efter ett gott och mättande vegetariskt alternativ. Dessutom är den fri från ägg, laktos och soja, vilket gör att den är enkel att laga till många.
Servera den som burgare i hamburgerbröd med goda tillbehör eller inspireras av något av recepten i vår receptbank.
Till årets klimatvecka har kocken Ulrika Karlsson tänkt rejält utanför boxen och gjort en BBQ-rätt på Laxqueneller i buljong från Abba. Från hyllvärmare till en
Vällagad och spännande husmanskost är ledordet för Per Månsson som serverar cirka 200 elever i matsalen varje dag. För Fast Fusion Climate Week har han
Victoria brinner för att jobba klimatsmart och för att göra eleverna nyfikna. Genom att engagera dem med “från jord till bord tänk” har hon både
En klassiker i klimatsmart tappning blev resultatet när köksmästarna i Partille kommun skulle ta fram en maträtt till Fast Fusion Climate Week. Med målet att
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång