Workshops & föreläsningar

Inspiration och kreativitet är grundstenar för utveckling och viktigt för varje människas motivation. Och vem vill inte utvecklas och känna sig motiverad?

Vi på Orkla FoodSolutions är gärna din partner när du vill utveckla dig själv och din personal.

Workshop-deltagare funderar på sina bästa hållbarhetstips.
Workshop-deltagare funderar på sina bästa hållbarhetstips.

KUNDTRÄFFAR OCH WORKSHOPS

Ett exempel kan vara en kundträff där vi kommer ut till dig och ditt team och inspirerar kring exempelvis vegetariska menyer eller näringsrik kost för äldre. Men det kan också röra sig om en stor workshop då du och kollegorna kommer till vårt innovationskök på huvudkontoret i Malmö för att snacka trender, “workshoppa” och tillsammans med oss laga det vi kallar för framtidens mat.

Sara talar på event för Next is Now.
Sara talar på event för Next is Now.

FÖRELÄSNINGAR OCH EVENT

Det finns också möjlighet att bjuda in oss att föreläsa kring Next is Now – vårt förhållningssätt gällande framtidens mat. Innehållet i dessa föreläsningar kan naturligtvis anpassas till din verksamhet, men grunden för alla våra workshops, föreläsningar och event har alltid en gemensamma nämnare – hållbarhet.

Flera Fast Fusion Friday-broschyrer på blå bakgrund.
Flera Fast Fusion Friday-broschyrer på blå bakgrund.

KONCEPT OCH KUNDUNIKA LÖSNINGAR

Här på vår hemsida har vi massvis av färdiga koncept och lösningar som du enkelt kan plocka in i verksamheten redan idag, men tillsammans med dig som kund kan vi naturligtvis anpassa dessa koncept och även spåna fram helt nya idéer som blir skräddarsydda för just din verksamhet.

Varmt välkommen, och låt oss inspirera dig!

Alain berättar om Green Room på Next is Now.
Ulrik från Orkla FoodSolutions pratar med mässbesökare.
Kulinariska kreatören Marcus lagar mat inför elever.

Du hör väl av dig?

Är du sugen på att få mer inspiration och tips kring hur du kan arbeta med teman kring maten i skolorna? Eller är du kanske nyfiken på någon av våra produkter? Tveka inte att höra av dig till oss omedelbums med dina frågor.

KONTAKTUPPGIFTER

Koll på det senaste!

Cirka en gång i månaden mailar vi ut ett nyhetsbrev med nyheter, koncept, tips, recept och en massa andra godsaker. Så för att inte missa något rekommenderar vi starkt att du registrerar dig till vårt finfina nyhetsbrev.

ANMÄLAN NYHETSBREV