Workshops & föreläsningar

Inspiration och kreativitet är grundstenar för utveckling och viktigt för varje människas motivation. Och vem vill inte utvecklas och känna sig motiverad?

Vi på Orkla FoodSolutions är gärna din partner när du vill utveckla dig själv och din personal.

Kundträffar och workshops med fokus på mat.

Ett exempel kan vara en kundträff där vi kommer ut till dig och ditt team och inspirerar kring exempelvis vegetariska menyer eller skolmat som är mer skonsam för klimatet.

Men det kan också röra sig om en större workshop då du och kollegorna kommer till vårt innovationskök på huvudkontoret i Malmö för att snacka trender, “workshoppa” och tillsammans med oss laga det vi kallar för framtidens mat.

Workshop-deltagare funderar på sina bästa hållbarhetstips.
Ann på Next is Now Matfestival-scenen.

Föreläsningar och event för inspiration och action.

Det finns också möjlighet att bjuda in oss att föreläsa kring Next is Now – vårt förhållningssätt gällande framtidens mat. Eller varför inte passa på att lära er mer om hur vi kan motverka matsvinn och laga mer klimatklok mat i skolans värld? Hälsa på Maten är vårt koncept för detta, och vi har även tagit fram en grym kokbok för både barn och pedagoger. Full med smaskiga recept och rolig pedagogik.

Innehållet i dessa föreläsningar kan naturligtvis anpassas till just din verksamhet. Men grunden för alla våra workshops, föreläsningar och event har alltid samma gemensamma nämnare – hållbarhet.

Höj er kompetens inom det vegetariska.

Om du och din organisation vill lära er mer om vegetarisk matlagning, har vi något för er. Inom konceptet Gott & Grönt har vi tagit fram en bok vi kallar Vegetarisk Handbok, och vi har även möjlighet att köra en utbildning i den gröna matlagningens anda.

På vår konceptsida hittar du mer information och du kan även skicka in en intresseanmälan.

LÄS MER OM GOTT & GRÖNT
Fyra olika uppslag ur broschyren Heja Husman från Orkla FoodSolutions.

Färdiga koncept och kundunika lösningar.

Här på vår hemsida har vi massvis av färdiga koncept och lösningar som du enkelt kan plocka in i verksamheten redan idag. Men tillsammans med dig som kund kan vi naturligtvis anpassa dessa koncept, och även spåna fram helt nya idéer som blir skräddarsydda för just din verksamhet.

Varmt välkommen, och låt oss inspireras tillsammans.

LÄS MER OM VÅRA OLIKA KONCEPT

Du hör väl av dig?

Är du sugen på att få mer inspiration och tips kring hur du kan arbeta med teman kring maten i skolorna? Eller är du kanske nyfiken på någon av våra produkter? Tveka inte att höra av dig till oss omedelbums med dina frågor.

KONTAKTUPPGIFTER

Koll på det senaste!

Cirka en gång i månaden mailar vi ut ett nyhetsbrev med nyheter, koncept, tips, recept och en massa andra godsaker. Så för att inte missa något rekommenderar vi starkt att du registrerar dig till vårt finfina nyhetsbrev.

ANMÄLAN NYHETSBREV
Alain berättar om Green Room på Next is Now.
Ulrik från Orkla FoodSolutions pratar med mässbesökare.
Kulinariska kreatören Marcus lagar mat inför elever.