Next is Now är finalist i Livsmedelspriset 2021

Next is Now – vår plattform med initiativ för att skapa framtidens mat redan idag – har utsetts till finalist i Livsmedelspriset 2021.

Next is Now är finalist i Livsmedelspriset 2021

Next is Now – vår plattform med initiativ för att skapa framtidens mat redan idag – har utsetts till finalist i Livsmedelspriset 2021.

Prisutdelning och offentliggörande av vinnaren sker den 21 oktober under en bankett på Livsmedelsdagarna i Tylösand. Nätverket “Livsmedel i fokus” delar sedan 1964 årligen ut Livsmedelspriset till ”personer, organisationer eller företag som på ett inspirerande och innovativt sätt tagit initiativ till, eller utvecklat förutsättningar för att öka livsmedelsnäringens konkurrenskraft och utveckling.”
Naturligtvis är vi extremt stolta och glada över denna finalplats, och hedrade över att få befinna oss i final tillsammans med så många andra fina finalister.

Deras motivering lyder: För initiativet ”Next is Now” som är en plattform för hållbar och hälsosam mat. Här skapar företaget debatt, initiativ och koncept för att ökatakten på hållbar omställning och underlätta för sina kunder att ställa om.

Kort om Next is Now

Naturligtvis har vi brunnit för hälsa och hållbarhet under lång tid. Men våren 2019 uppstod vårt samlingsbegrepp för detta i form av Next is Now, och sedan dess har vi arbetat extremt intensivt med vår plattform, där vi på alla plan försöker driva utvecklingen av hållbarhets- och hälsofrågorna framåt, med målet att både vi själva och hela branschen ska bli så hållbar som möjligt. Next is Now är kort och gott vår plattform kring hälsa, hållbarhet och framtidens mat.

Next is Now innehåller bland annat föredrag, events och workshops som går ut på att träffas för att informera, nätverka, skapa dialog och utveckla nya samarbeten, där målet är att skapa gemensamma actionlistor för planetens och hälsans skull.

Här finns även klimatberäknade recept, färdiga koncept och temaveckor anpassade för olika typer av verksamheter (såsom skola, restaurang och hotell), som du kan ta del av och implementera redan idag.

Tillsammans gör vi skillnad på riktigt.

Vy över folk från vårt event Next is Now, med den grön-vita loggan för Livsmedelspriset i ena hörnet.

Dela med andra

Läs också…