Supersnitsaren – en unik schnitzel gör entré
Lecora Schnitzel Supersnitsare 120 g är en riktigt god och frasig schnitzel som tack vare sin unika och runda form är perfekt att använda i
Många gillar våra pajer och pajskal från fabriken i Vansbro. Vi gör därför vårt bästa för att uppdatera sortimentet hela tiden. Nya smaker, nytt utseende och nu till och med palmoljefritt och förbakat.
Många gillar våra pajer och pajskal från fabriken i Vansbro. Vi gör därför vårt bästa för att uppdatera sortimentet hela tiden. Nya smaker, nytt utseende och nu till och med palmoljefritt och förbakat.
Vi slänger idag alldeles för mycket mat och kan många gånger också få idétorka om vad man då ska göra med alla rester som blir över. Så för att undvika onödigt matsvinn låter du härmed paj bli svaret du söker.
Ett dundersäkert kort att ta till när man har rester över – både gott, hållbart, kreativt och bra för ekonomin. Våra pajskal från Felix är inte bara superbra att servera rester i, dessutom är de förbakade, palmoljefria och bakade utan ägg. Hur bra är inte det?
…förbakade, palmoljefria och bakade utan ägg.
Paj är en klassiker som aldrig går ur tiden. Kanonbra tycker vi som är typ störst på paj. Att det sedan är på väg att återigen bli en trend gillar vi ännu mer. To go och gracing är två fortsatt starkt växande trender.
Vill du hänga med i trenden? Pimpa din paj! Vi har gjort hälften av jobbet och du gör helt enkelt den andra hälften med hjälp av våra pajskal. Du sparar tid i köket, du behöver inte förgrädda och kanterna sjunker inte. Toppa sedan med goda grönsaker för en snygg servering. Klart att ta med!
Lecora Schnitzel Supersnitsare 120 g är en riktigt god och frasig schnitzel som tack vare sin unika och runda form är perfekt att använda i
En kris kan komma närsomhelst och se ut på många olika vis. Vi besöker OutMeals, diskuterar beredskapsmat och Johan bjuder även på riktigt gott käk
Till årets klimatvecka har kocken Ulrika Karlsson tänkt rejält utanför boxen och gjort en BBQ-rätt på Laxqueneller i buljong från Abba. Från hyllvärmare till en
Vällagad och spännande husmanskost är ledordet för Per Månsson som serverar cirka 200 elever i matsalen varje dag. För Fast Fusion Climate Week har han
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång