
Marlene hyllar det lokala med klimatsmart Jämtländsk fusion
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
Den godaste veganska burgaren i stan kommer från Anamma. Passar lika bra för snabbmatshaket och lunchrestaurangen som för skolmatsalen.
Den godaste veganska burgaren i stan kommer från Anamma. Passar lika bra för snabbmatshaket och lunchrestaurangen som för skolmatsalen.
Burgartrenden går bara uppåt. Vegetariska trenden går bara uppåt. Anamma Vegoburgare 100 g möter efterfrågan på båda dessa trender.
Precis som alla produkter från Anamma är även denna både vegansk och glutenfri. Vegoburgaren är smakrik, har en saftig, köttlik konsistens och passar utmärkt att servera på lunchrestaurangen, i gatuköket och även i hotellbaren.
Anamma Vegoburgare 100 g är en mycket god, vegansk burgare baserad på sojaprotein, den är dessutom smakrik och har den perfekta storleken för både offentliga och privata serveringar. Dessutom är den alltid tillagad i Sverige.
Dessutom är den alltid tillagad i Sverige.
Att äta grönt är för många människor ett självklart val – både för miljön, hälsan och djuren. En grön och sund livsstil är viktig inte bara hemma utan även på jobbet, restaurangen, i skolan och i farten.
Vi på Orkla Foods Sverige är Nordens ledande tillverkare av frysta, vegetariska produkter. Det är viktigt för oss att producera med så litet avtryck på miljön som möjligt och det gör vi bland annat genom att tillaga all vår vegomat i Sverige.
Vi jobbar hela tiden för att det ska vara enkelt att servera och äta grönare. Därför fortsätter vi att lansera fler hållbara, gröna nyheter.
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
“De yngre eleverna tror att min rätt, ‘Vilda Limpan’, är något som hoppar runt” Patrik vill se till att husmanskosten inte försvinner och han brinner
“När jag serverat den här typen av rätt har den varit väldigt populär bland alla årskurser.” Daniel Nygårds recept till Fast Fusion Climate Week är
“Fast Fusion Climate Week är ett viktigt initiativ, men det behövs ett större engagemang från pedagoger och föräldrar” Niklas Båmstedt är kock för låg- och
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång