![Johan, Pelle, Lennart och Kristian äter beredskapsmat ute vid en träbänk med bord.](https://www.orklafoodsolutions.se/wp-content/uploads/sites/42/2024/07/artikel-beredskapsmat-outmeals-johan-pelle-lennart-kristian-1600x1000-1-1024x640.jpg)
Beredskapsmat – på besök hos OutMeals i Varberg
En kris kan komma närsomhelst och se ut på många olika vis. Vi besöker OutMeals, diskuterar beredskapsmat och Johan bjuder även på riktigt gott käk
Den godaste veganska burgaren i stan kommer från Anamma. Passar lika bra för snabbmatshaket och lunchrestaurangen som för skolmatsalen.
Den godaste veganska burgaren i stan kommer från Anamma. Passar lika bra för snabbmatshaket och lunchrestaurangen som för skolmatsalen.
Burgartrenden går bara uppåt. Vegetariska trenden går bara uppåt. Anamma Vegoburgare 100 g möter efterfrågan på båda dessa trender.
Precis som alla produkter från Anamma är även denna både vegansk och glutenfri. Vegoburgaren är smakrik, har en saftig, köttlik konsistens och passar utmärkt att servera på lunchrestaurangen, i gatuköket och även i hotellbaren.
Anamma Vegoburgare 100 g är en mycket god, vegansk burgare baserad på sojaprotein, den är dessutom smakrik och har den perfekta storleken för både offentliga och privata serveringar. Dessutom är den alltid tillagad i Sverige.
Dessutom är den alltid tillagad i Sverige.
Att äta grönt är för många människor ett självklart val – både för miljön, hälsan och djuren. En grön och sund livsstil är viktig inte bara hemma utan även på jobbet, restaurangen, i skolan och i farten.
Vi på Orkla Foods Sverige är Nordens ledande tillverkare av frysta, vegetariska produkter. Det är viktigt för oss att producera med så litet avtryck på miljön som möjligt och det gör vi bland annat genom att tillaga all vår vegomat i Sverige.
Vi jobbar hela tiden för att det ska vara enkelt att servera och äta grönare. Därför fortsätter vi att lansera fler hållbara, gröna nyheter.
En kris kan komma närsomhelst och se ut på många olika vis. Vi besöker OutMeals, diskuterar beredskapsmat och Johan bjuder även på riktigt gott käk
Till årets klimatvecka har kocken Ulrika Karlsson tänkt rejält utanför boxen och gjort en BBQ-rätt på Laxqueneller i buljong från Abba. Från hyllvärmare till en
Vällagad och spännande husmanskost är ledordet för Per Månsson som serverar cirka 200 elever i matsalen varje dag. För Fast Fusion Climate Week har han
Victoria brinner för att jobba klimatsmart och för att göra eleverna nyfikna. Genom att engagera dem med “från jord till bord tänk” har hon både
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång