Premiär för Anamma Vegoburgare 100 g

Den godaste veganska burgaren i stan kommer från Anamma. Passar lika bra för snabbmatshaket och lunchrestaurangen som för skolmatsalen.

Premiär för Anamma Vegoburgare 100 g

Den godaste veganska burgaren i stan kommer från Anamma. Passar lika bra för snabbmatshaket och lunchrestaurangen som för skolmatsalen.

Burgartrenden går bara uppåt. Vegetariska trenden går bara uppåt. Anamma Vegoburgare 100 g möter efterfrågan på båda dessa trender.

Precis som alla produkter från Anamma är även denna både vegansk och glutenfri. Vegoburgaren är smakrik, har en saftig, köttlik konsistens och passar utmärkt att servera på lunchrestaurangen, i gatuköket och även i hotellbaren.

Anamma Vegoburgare 100 g är en mycket god, vegansk burgare baserad på sojaprotein, den är dessutom smakrik och har den perfekta storleken för både offentliga och privata serveringar. Dessutom är den alltid tillagad i Sverige.

«

Dessutom är den alltid tillagad i Sverige.

Att äta grönt är både mer hållbart och mer hälsosamt

Att äta grönt är för många människor ett självklart val – både för miljön, hälsan och djuren. En grön och sund livsstil är viktig inte bara hemma utan även på jobbet, restaurangen, i skolan och i farten.

Vi på Orkla Foods Sverige är Nordens ledande tillverkare av frysta, vegetariska produkter. Det är viktigt för oss att producera med så litet avtryck på miljön som möjligt och det gör vi bland annat genom att tillaga all vår vegomat i Sverige.

Vi jobbar hela tiden för att det ska vara enkelt att servera och äta grönare. Därför fortsätter vi att lansera fler hållbara, gröna nyheter.

Anamma Vegoburgare på en plåtbricka med en skål pommes bredvid.

Snabbfakta om Anamma Vegoburgare 100 g:

  • Burgaren passar många då den är fri från gluten, mjölk, ägg och animaliska råvaror.
  • Tillagad i Sverige.
  • Anamma Vegoburgare 100 g har cirka 90% mindre klimatpåverkan jämfört med en hamburgare gjord på nötfärs.

Dela med andra

Läs också…