
Nu lanseras FELIX Dillpicklad Gurka
FELIX Dillpicklad Gurka fyller ett efterlängtat hål på burgarmarknaden. I nära samarbete med Sveriges främsta burgarexperter, Burgerdudes, har vi tagit fram en gurka som passar
Inlagd sill som bränner på tungan. Smörgåsgurka som kokar i mikrovågsugnen. Det är inte alltid lätt att ta seden dit man kommer. Därför har vi tagit fram en enkel guide som vi hoppas ska kunna underlätta arbetet i många kök.
Inlagd sill som bränner på tungan. Smörgåsgurka som kokar i mikrovågsugnen. Det är inte alltid lätt att ta seden dit man kommer. Därför har vi tagit fram en enkel guide som vi hoppas ska kunna underlätta arbetet i många kök.
Om du kommer till ett helt nytt land med väldigt annorlunda matkultur jämfört med vad du är van vid, är det naturligtvis inte heller så lätt att ha koll på hur alla olika maträtter och tillbehör brukar serveras. Flera av våra offentliga kunder har haft önskemål om hjälp och guidning kring detta, och nu har vi låtit deras önskan bli vår lag.
Vi har tagit fram en pedagogisk affisch som på ett enkelt sätt visar hur några av våra vanligaste tillbehörsprodukter kan serveras. Naturligtvis är vi öppna för att man hittar nya och kreativa sätt att servera dessa på, men för den som vill vara lite mer traditionell, kan denna guide förhoppningsvis vara till hjälp i pentryt/köket.
Affischen erbjuder guidning på tre olika språk (svenska, engelska, arabiska) och visar tips kring följande av våra produkter; rårörda lingon, lingonsylt, gelé, ketchup, smörgåsgurka, senap, rostad lök, inlagda rödbetor, sylt, äppelmos, Bostongurka/grillgurka och sill.
Vi är som sagt väldigt öppna för förslag på förbättringar, eller om vi på något vis kan bidra med ännu mer material som gör livet i det offentliga köket enklare. Så tveka inte att höra av dig med dina goda idéer.

FELIX Dillpicklad Gurka fyller ett efterlängtat hål på burgarmarknaden. I nära samarbete med Sveriges främsta burgarexperter, Burgerdudes, har vi tagit fram en gurka som passar

Mos är inte bara mos. Valet av mos kan avgöra om du får ett smidigt eller ett stressat flöde i ditt restaurangkök. Vilket mos du serverar kan

Anamma gör det nu ännu enklare att servera goda och växtbaserade måltider. Dessutom nyckelhålsmärkta och tillagade i Sverige. Vi säger välkommen till solros och ärta.

Våra fyrkantspizzor har länge gjort det enkelt för dig att servera riktigt goda pizzor till dina gäster i farten. Nu släpper vi två nya, men