Anneli bjuder på en läcker lasagnette från havet
“Havets Lasagnette är en maträtt som går att variera i oändlighet” – så beskriver kocken Anneli Fransén sitt bidrag till årets Fast Fusion Climate Week,
Låt oss presentera en välkänd och omtyckt smak i ett helt nytt format. Lecora Vegetarisk Nugget är äntligen här för att addera ett leende på matgästernas läppar – både i skolan och på restaurangen.
Låt oss presentera en välkänd och omtyckt smak i ett helt nytt format. Lecora Vegetarisk Nugget är äntligen här för att addera ett leende på matgästernas läppar – både i skolan och på restaurangen.
Har du letat efter ett gott och lite klimatklokare alternativ till traditionella kycklingnuggets? Då har du kommit till rätt ställe! Låt oss få presentera vår krispiga nyhet Lecora Vegetarisk Nugget.
Denna växtbaserade nugget är ett perfekt alternativ för skolrestauranger som vill erbjuda ett vegetariskt och miljömedvetet alternativ till traditionella nuggets gjorda på kyckling. Receptet är samma som du hittar i vår omåttligt populära Lecora Vegetarisk Schnitzel. Produkten har alltså en smak som barnen i skolan redan känner till och älskar.
Men vår nyhet är naturligtvis inte begränsad till skolmatsedeln. Både vuxna och barn uppskattar nuggets, så varför inte bjuda på dessa godingar på lunchrestaurangen eller vägkrogen?
Dessutom är vår Lecora Vegetariska Nugget fri från soja, ägg och laktos. Vilket gör den till ett utmärkt val för de med allergier eller vissa specifika önskemål.
Vill du vara en del av lösningen för att minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda en grönare och smakfull måltid? Testa vår krispiga vegetariska nugget idag.
I vår produkt- och receptbank hittar du både produktinformation och massor av receptinspiration med hela vårt nugget-utbud.
Av: Thomas Adolfsson
“Havets Lasagnette är en maträtt som går att variera i oändlighet” – så beskriver kocken Anneli Fransén sitt bidrag till årets Fast Fusion Climate Week,
En klassiker i klimatsmart tappning blev resultatet när köksmästarna i Partille kommun skulle ta fram en maträtt till Fast Fusion Climate Week. Med målet att
Linda Dahlberg och Marcus Nilsson Schön heter projektledarna bakom 2024 års version av Fast Fusion Climate Week. Här delar de lite av sina tankar och
Jana Issa och Alva Sigfridsson från Engelska skolan i Borås tog hem vinsten i Kockduellen 2024 med sin ravioli fylld med Formbar Baljväxtfärs från Anamma.
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång