Skolbarnens favorit – nu som nugget

Låt oss presentera en välkänd och omtyckt smak i ett helt nytt format. Lecora Vegetarisk Nugget är äntligen här för att addera ett leende på matgästernas läppar – både i skolan och på restaurangen.

Låt oss presentera en välkänd och omtyckt smak i ett helt nytt format. Lecora Vegetarisk Nugget är äntligen här för att addera ett leende på matgästernas läppar – både i skolan och på restaurangen.

Har du letat efter ett gott och lite klimatklokare alternativ till traditionella kycklingnuggets? Då har du kommit till rätt ställe! Låt oss få presentera vår krispiga nyhet Lecora Vegetarisk Nugget.

En ny vegetarisk nugget som redan är populär bland matgästerna

Denna växtbaserade nugget är ett perfekt alternativ för skolrestauranger som vill erbjuda ett vegetariskt och miljömedvetet alternativ till traditionella nuggets gjorda på kyckling. Receptet är samma som du hittar i vår omåttligt populära Lecora Vegetarisk Schnitzel. Produkten har alltså en smak som barnen i skolan redan känner till och älskar.

Men vår nyhet är naturligtvis inte begränsad till skolmatsedeln. Både vuxna och barn uppskattar nuggets, så varför inte bjuda på dessa godingar på lunchrestaurangen eller vägkrogen?

Dessutom är vår Lecora Vegetariska Nugget fri från soja, ägg och laktos. Vilket gör den till ett utmärkt val för de med allergier eller vissa specifika önskemål.

Vill du vara en del av lösningen för att minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda en grönare och smakfull måltid? Testa vår krispiga vegetariska nugget idag.

I vår produkt- och receptbank hittar du både produktinformation och massor av receptinspiration med hela vårt nugget-utbud.

Av: Thomas Adolfsson

Snabbfakta om Lecora Vegetarisk Nugget:

  • Tillagad i Sverige.
  • Med en bas av couscous.
  • Fri från soja, ägg och laktos = passar många av dina matgäster.
  • Samma bas som den erkänt populära vegetariska schnitzeln från Lecora.
Flera olika rätter med Lecora Vegetarisk Nugget.

Se fler inspirationsbilder med Lecora Vegetarisk Nugget

Dela med andra

Läs också…