Supersnitsaren – en unik schnitzel gör entré
Lecora Schnitzel Supersnitsare 120 g är en riktigt god och frasig schnitzel som tack vare sin unika och runda form är perfekt att använda i
Låt oss presentera en välkänd och omtyckt smak i ett helt nytt format. Lecora Vegetarisk Nugget är äntligen här för att addera ett leende på matgästernas läppar – både i skolan och på restaurangen.
Låt oss presentera en välkänd och omtyckt smak i ett helt nytt format. Lecora Vegetarisk Nugget är äntligen här för att addera ett leende på matgästernas läppar – både i skolan och på restaurangen.
Har du letat efter ett gott och lite klimatklokare alternativ till traditionella kycklingnuggets? Då har du kommit till rätt ställe! Låt oss få presentera vår krispiga nyhet Lecora Vegetarisk Nugget.
Denna växtbaserade nugget är ett perfekt alternativ för skolrestauranger som vill erbjuda ett vegetariskt och miljömedvetet alternativ till traditionella nuggets gjorda på kyckling. Receptet är samma som du hittar i vår omåttligt populära Lecora Vegetarisk Schnitzel. Produkten har alltså en smak som barnen i skolan redan känner till och älskar.
Men vår nyhet är naturligtvis inte begränsad till skolmatsedeln. Både vuxna och barn uppskattar nuggets, så varför inte bjuda på dessa godingar på lunchrestaurangen eller vägkrogen?
Dessutom är vår Lecora Vegetariska Nugget fri från soja, ägg och laktos. Vilket gör den till ett utmärkt val för de med allergier eller vissa specifika önskemål.
Vill du vara en del av lösningen för att minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda en grönare och smakfull måltid? Testa vår krispiga vegetariska nugget idag.
I vår produkt- och receptbank hittar du både produktinformation och massor av receptinspiration med hela vårt nugget-utbud.
Av: Thomas Adolfsson
Lecora Schnitzel Supersnitsare 120 g är en riktigt god och frasig schnitzel som tack vare sin unika och runda form är perfekt att använda i
En kris kan komma närsomhelst och se ut på många olika vis. Vi besöker OutMeals, diskuterar beredskapsmat och Johan bjuder även på riktigt gott käk
Till årets klimatvecka har kocken Ulrika Karlsson tänkt rejält utanför boxen och gjort en BBQ-rätt på Laxqueneller i buljong från Abba. Från hyllvärmare till en
Vällagad och spännande husmanskost är ledordet för Per Månsson som serverar cirka 200 elever i matsalen varje dag. För Fast Fusion Climate Week har han
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång