
Vilket mos är du?
Mos är inte bara mos. Valet av mos kan avgöra om du får ett smidigt eller ett stressat flöde i ditt restaurangkök, och påverka både tempo och
Inlagd sill som bränner på tungan. Smörgåsgurka som kokar i mikrovågsugnen. Det är inte alltid lätt att ta seden dit man kommer. Därför har vi tagit fram en enkel guide som vi hoppas ska kunna underlätta arbetet i många kök.
Inlagd sill som bränner på tungan. Smörgåsgurka som kokar i mikrovågsugnen. Det är inte alltid lätt att ta seden dit man kommer. Därför har vi tagit fram en enkel guide som vi hoppas ska kunna underlätta arbetet i många kök.
Om du kommer till ett helt nytt land med väldigt annorlunda matkultur jämfört med vad du är van vid, är det naturligtvis inte heller så lätt att ha koll på hur alla olika maträtter och tillbehör brukar serveras. Flera av våra offentliga kunder har haft önskemål om hjälp och guidning kring detta, och nu har vi låtit deras önskan bli vår lag.
Vi har tagit fram en pedagogisk affisch som på ett enkelt sätt visar hur några av våra vanligaste tillbehörsprodukter kan serveras. Naturligtvis är vi öppna för att man hittar nya och kreativa sätt att servera dessa på, men för den som vill vara lite mer traditionell, kan denna guide förhoppningsvis vara till hjälp i pentryt/köket.
Affischen erbjuder guidning på tre olika språk (svenska, engelska, arabiska) och visar tips kring följande av våra produkter; rårörda lingon, lingonsylt, gelé, ketchup, smörgåsgurka, senap, rostad lök, inlagda rödbetor, sylt, äppelmos, Bostongurka/grillgurka och sill.
Vi är som sagt väldigt öppna för förslag på förbättringar, eller om vi på något vis kan bidra med ännu mer material som gör livet i det offentliga köket enklare. Så tveka inte att höra av dig med dina goda idéer.
Mos är inte bara mos. Valet av mos kan avgöra om du får ett smidigt eller ett stressat flöde i ditt restaurangkök, och påverka både tempo och
Anamma lanserar nu två nya växtbaserade produkter som gör det enklare för storkök att servera vego på ett gott, hållbart och varierat sätt: Anamma Vegofärs
Nu lanserar vi Fyrkantspizza Kebab och Fyrkantspizza Margherita – två nya, men klassiska smaker i vårt sortiment för fyrkantspizza. Våra fyrkantspizzor gör det enkelt för
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat