Makrill – en näringstät munsbit i portion

Fet fisk är svårslaget när det gäller näringstät (och god!) mat. Vår klassiska grovhackade makrillfilé i tomatsås finns nu tillgänglig i praktisk portionsförpackning. Perfekt att ha i beredskapslagret, vid hotellfrukosten och på gymmet.

Fet fisk är svårslaget när det gäller näringstät (och god!) mat. Vår klassiska grovhackade makrillfilé i tomatsås finns nu tillgänglig i praktisk portionsförpackning. Perfekt att ha i beredskapslagret, vid hotellfrukosten och på gymmet.

Mat som fungerar i såväl vardagen - som i dagar av kris​

Abba Grovhackad Makrillfilé i tomatsås är portionsförpackad för att enkelt kunna beräkna och servera ett gott, nyttigt och näringstätt pålägg/mellanmål med Omega-3 från fisk. Den är även nyckelhålsmärkt.

Den kräver ingen kylförvaring utan kan med fördel förvaras i rumstemperatur. Perfekt mat till frukost och till mellanmål, på utflykten och till träningen. Eller varför inte ha den i beredskap om exempelvis elen försvinner.

Produktionen sker i Sverige, i det bohuslänska Kungshamn, och Abba Grovhackad Makrillfilé i tomatsås har hela fem språk på förpackningen. EAN-koder finns på både kartongen och de individuella förpackningarna, för den som har planer på att sälja dessa vidare.

Snabbfakta om Abba Grovhackad Makrillfilé i tomatsås:

  • Kräver ingen kyl eller frys.
  • Nyckelhålsmärkt.
  • Näringstät (mycket näring i förhållande till antalet kalorier), och nyttig Omega-3 från fisk.
  • Produceras i Kungshamn i Bohuslän.
  • Portionsförpackad för enkel beräkning och hantering.
  • Kan säljas styckvis eller som kartong. EAN-kod på såväl bägare som display.
  • 5-språkig (SV/NO/DK/EN/FR).
Abba grovhackad makrillfilé i tomatsås på en träbricka. Dels på en smörgås, men också i en liten skål. Ägg, bröd och smör syns bredvid.

Inspiration, recept och produktfakta om Abba Grovhackad Makrillfilé i tomatsås

Inspiration med Abba Grovhackad Makrillfilé i tomatsås

Dela med andra

Läs också…

Tallrik med köttbullar, potatismos, lingonsylt och Bostongurka.

Vilket mos är du?

Mos är inte bara mos. Valet av mos kan avgöra om du får ett smidigt eller ett stressat flöde i ditt restaurangkök. Vilket mos du serverar kan

Läs mer