Lyxiga laxqueneller på spett när Ulrika sätter menyn
Till årets klimatvecka har kocken Ulrika Karlsson tänkt rejält utanför boxen och gjort en BBQ-rätt på Laxqueneller i buljong från Abba. Från hyllvärmare till en
Gör plats för en näringstät, efterlängtad och unik nyhet på marknaden. Med Abba Sillfärs kan du äntligen servera riktigt goda biffar och lasagne med fet och klimatklokare fisk som bas.
Gör plats för en näringstät, efterlängtad och unik nyhet på marknaden. Med Abba Sillfärs kan du äntligen servera riktigt goda biffar och lasagne med fet och klimatklokare fisk som bas.
Abba Sillfärs är verkligen en stor nyhet på marknaden, då det inte finns någon liknande produkt på marknaden idag. Fiskfärsen passar dessutom perfekt i skolans värld, då Livsmedelsverket rekommenderar att fisk ska serveras varje vecka, och varannan gång är det fet fisk som ska ligga på tallriken.
Till årets klimatvecka har kocken Ulrika Karlsson tänkt rejält utanför boxen och gjort en BBQ-rätt på Laxqueneller i buljong från Abba. Från hyllvärmare till en
Vällagad och spännande husmanskost är ledordet för Per Månsson som serverar cirka 200 elever i matsalen varje dag. För Fast Fusion Climate Week har han
Victoria brinner för att jobba klimatsmart och för att göra eleverna nyfikna. Genom att engagera dem med “från jord till bord tänk” har hon både
En klassiker i klimatsmart tappning blev resultatet när köksmästarna i Partille kommun skulle ta fram en maträtt till Fast Fusion Climate Week. Med målet att
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång