
Next is Now – Good Morning: Next Veg.
Vi djupdyker i den vegetariska trenden som varit stark de senaste åren, men som nu stannat av. Vad beror tappet på, och är det en
Svensk ärta med svenskt hjärta. Lokala råvaror blir en allt viktigare faktor för många matgäster. Därför känns det extra roligt när vi numera kan erbjuda protein från svenskodlade ärtor i tre av våra gröna storsäljare.
Svensk ärta med svenskt hjärta. Lokala råvaror blir en allt viktigare faktor för många matgäster. Därför känns det extra roligt när vi numera kan erbjuda protein från svenskodlade ärtor i tre av våra gröna storsäljare.
Under varumärket Anamma har vi på Orkla FoodSolutions byggt upp ett stort urval av veganska kvalitetsprodukter, som varje dag hjälper mängder av kockar att laga godare och grönare mat åt tusentals matgäster.
Vi vill att mat ska göra gott både i magen och för planeten, därför är det viktigt att den mat som tillagas också SMAKAR gott. Mat som hamnar i soptunnan är nämligen ett onödigt slöseri av dyrbara resurser, både för klimatet och köksekonomin.
Samtidigt som vi jobbar på att ta fram utsökt goda produkter, arbetar vi också stenhårt med att få fram de allra bästa råvarorna. Ett glimrande exempel på detta är när vi kan erbjuda tre riktigt goda alternativ, vars bas numera består av ärtprotein som odlats fram i Sverige. Nämligen Formbar Vegofärs Ärta, Vegobullar Ärta och Vegonuggets Ärta från Anamma.
Gott, grönt OCH lokalt. Om du ännu inte har testat, så är det hög tid. Varken du eller dina gäster kommer att bli besvikna.
Vi kallar det svensk ärta med svenskt hjärta.
Tycker du det är svårt att komma igång med de vegetariska rätterna? Då har vi mängder av inspiration för dig.
I vår produkt- och receptbank hittar du både ett stort sortiment av vegetariska produkter och mängder av vegetariska recept.
Vårt koncept Gott & Grönt innehåller inspiration, recept, en handbok och möjligheten till vegetariska utbildningar. Perfekt för dig och din organisation om ni vill lära er mer om vegetarisk matlagning i större skala.
Kika gärna mer på videoklippet nedan för mer inspiration kring det vegetariska köket, och hur vi kan samarbeta för att öka kunskapsspridningen.
Av: Thomas Adolfsson
Vi djupdyker i den vegetariska trenden som varit stark de senaste åren, men som nu stannat av. Vad beror tappet på, och är det en
Låt oss presentera en välkänd och omtyckt smak i ett helt nytt format. Lecora Vegetarisk Nugget är äntligen här för att addera ett leende på
8-9 mars öppnar vi upp Orkla Saluhall på Fastfood, Café & Restaurant Expo 2023 i Stockholm. Du hittar oss på monterplats J:08. 8-9 mars öppnar
Linda Bjarle är livsmedelscontroller på Helsingborgs stad. Hon delar med sig av hur de rådande tuffa tiderna påverkar verksamheten och prioriteringarna för måltidsutvecklingen inom den
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång