
Marlene hyllar det lokala med klimatsmart Jämtländsk fusion
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
Den formbara vegofärsen från Anamma gjorde succé när den kom för några år sedan. Nu kommer ytterligare en variant som inte bara är nyckelhålsmärkt, den är dessutom gjord på en mix av svenskodlade baljväxter.
Den formbara vegofärsen från Anamma gjorde succé när den kom för några år sedan. Nu kommer ytterligare en variant som inte bara är nyckelhålsmärkt, den är dessutom gjord på en mix av svenskodlade baljväxter.
Anamma Formbar Baljväxtfärs med protein från svenskodlade ärtor, blandade med grovmalda öländska och skånska gråärtor, åkerbönor och linser. En vegansk färs som har en riktigt bra textur att arbeta med, fantastisk smak och innehåller malda baljväxter – och på så sätt mer av det goda från bönor och linser. Baljväxtfärsen är enkel att forma och är neutralt kryddad med en viss nötighet från baljväxterna som även bidrar till en bra konsistens på färsen.
Baljväxtfärsen är formbar och passar bra för dig som vill laga egna biffar, bullar och limpor från grunden. Färsen är fri från gluten, mjölk, ägg och animaliska råvaror, och passar därför att servera till många gäster.
Anamma är ett varumärke som vill göra världen lite grönare och tror att våra egna matval kan bidra till att göra världen mer hållbar. Anamma erbjuder 100% veganska produkter, denna vegofärs är gjord på svenska baljväxter, ett gott och bra alternativ till animaliskt kött.
Tillsammans kan vi göra stor skillnad till det bättre för klimatet!
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
“De yngre eleverna tror att min rätt, ‘Vilda Limpan’, är något som hoppar runt” Patrik vill se till att husmanskosten inte försvinner och han brinner
“När jag serverat den här typen av rätt har den varit väldigt populär bland alla årskurser.” Daniel Nygårds recept till Fast Fusion Climate Week är
“Fast Fusion Climate Week är ett viktigt initiativ, men det behövs ett större engagemang från pedagoger och föräldrar” Niklas Båmstedt är kock för låg- och
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång