
Makrill – en näringstät munsbit i portion
Fet fisk är svårslaget när det gäller näringstät (och god!) mat. Vår klassiska grovhackade makrillfilé i tomatsås finns nu tillgänglig i praktisk portionsförpackning. Perfekt att
Den formbara vegofärsen från Anamma gjorde succé när den kom för några år sedan. Nu kommer ytterligare en variant som inte bara är nyckelhålsmärkt, den är dessutom gjord på en mix av svenskodlade baljväxter.
Den formbara vegofärsen från Anamma gjorde succé när den kom för några år sedan. Nu kommer ytterligare en variant som inte bara är nyckelhålsmärkt, den är dessutom gjord på en mix av svenskodlade baljväxter.
Anamma Formbar Baljväxtfärs med protein från svenskodlade ärtor, blandade med grovmalda öländska och skånska gråärtor, åkerbönor och linser. En vegansk färs som har en riktigt bra textur att arbeta med, fantastisk smak och innehåller malda baljväxter – och på så sätt mer av det goda från bönor och linser. Baljväxtfärsen är enkel att forma och är neutralt kryddad med en viss nötighet från baljväxterna som även bidrar till en bra konsistens på färsen.
Baljväxtfärsen är formbar och passar bra för dig som vill laga egna biffar, bullar och limpor från grunden. Färsen är fri från gluten, mjölk, ägg och animaliska råvaror, och passar därför att servera till många gäster.
Anamma är ett varumärke som vill göra världen lite grönare och tror att våra egna matval kan bidra till att göra världen mer hållbar. Anamma erbjuder 100% veganska produkter, denna vegofärs är gjord på svenska baljväxter, ett gott och bra alternativ till animaliskt kött.
Tillsammans kan vi göra stor skillnad till det bättre för klimatet!
Fet fisk är svårslaget när det gäller näringstät (och god!) mat. Vår klassiska grovhackade makrillfilé i tomatsås finns nu tillgänglig i praktisk portionsförpackning. Perfekt att
Ingen har väl missat sommarens succéfilm Barbie. Genom denna har även färgen rosa fått ett uppsving. Inte minst i sociala medier, där rosa även hittat
Vi behöver alla få i oss mer grönsaker, och med riktigt goda Lecora Green Burger blir det ännu enklare att få lunchgästerna att välja mer
Ekonomi, klimat och matsvinn låter som annorlunda kryddor på ett julbord, men i år är de viktigare än någonsin. Vi hjälper därför krögare att lyckas
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång