Eldsjälarna bakom Fast Fusion Climate Week 2024
Linda Dahlberg och Marcus Nilsson Schön heter projektledarna bakom 2024 års version av Fast Fusion Climate Week. Här delar de lite av sina tankar och
Den formbara vegofärsen från Anamma gjorde succé när den kom för några år sedan. Nu kommer ytterligare en variant som inte bara är nyckelhålsmärkt, den är dessutom gjord på en mix av svenskodlade baljväxter.
Den formbara vegofärsen från Anamma gjorde succé när den kom för några år sedan. Nu kommer ytterligare en variant som inte bara är nyckelhålsmärkt, den är dessutom gjord på en mix av svenskodlade baljväxter.
Anamma Formbar Baljväxtfärs med protein från svenskodlade ärtor, blandade med grovmalda öländska och skånska gråärtor, åkerbönor och linser. En vegansk färs som har en riktigt bra textur att arbeta med, fantastisk smak och innehåller malda baljväxter – och på så sätt mer av det goda från bönor och linser. Baljväxtfärsen är enkel att forma och är neutralt kryddad med en viss nötighet från baljväxterna som även bidrar till en bra konsistens på färsen.
Baljväxtfärsen är formbar och passar bra för dig som vill laga egna biffar, bullar och limpor från grunden. Färsen är fri från gluten, mjölk, ägg och animaliska råvaror, och passar därför att servera till många gäster.
Anamma är ett varumärke som vill göra världen lite grönare och tror att våra egna matval kan bidra till att göra världen mer hållbar. Anamma erbjuder 100% veganska produkter, denna vegofärs är gjord på svenska baljväxter, ett gott och bra alternativ till animaliskt kött.
Tillsammans kan vi göra stor skillnad till det bättre för klimatet!
Linda Dahlberg och Marcus Nilsson Schön heter projektledarna bakom 2024 års version av Fast Fusion Climate Week. Här delar de lite av sina tankar och
Jana Issa och Alva Sigfridsson från Engelska skolan i Borås tog hem vinsten i Kockduellen 2024 med sin ravioli fylld med Formbar Baljväxtfärs från Anamma.
Det var första året som Lerums kommun medverkade i Fast Fusion Climate Week – men definitivt inte det sista. Att ha med två av kommunens
Har vi råd med hållbarhet? Hur löser man dagens lunch i framtiden? Vad är så kallad hybrid-matlagning? Hur lagar man bra mat för en liten
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång