Nyheter

Här hittar du nyheter och artiklar som vi på Orkla FoodSolutions publicerat. Använd gärna filtreringen för att lyfta fram just det du är intresserad av.

  • Alla
  • Abba
  • Abba Gastronomi
  • Anamma
  • Besök i verkligheten
  • Convenience | Café
  • Dryck
  • Event | Webinar
  • Fast Fusion Climate Week
  • Felix
  • Fisk | Skaldjur
  • Grandiosa
  • Grönsaker
  • Hållbarhet
  • Hälsa
  • Hälsa på Maten
  • Hot To Go
  • Hotell | Event
  • Ketchup | Senap | Smaksättare
  • Kött | Färs
  • Lecora
  • Mellanmål | Dessert
  • Next is Now
  • Önos
  • Pizza | Snacking
  • Potatis | Rotfrukter
  • Restaurang
  • Skola
  • Soppa
  • Sylt | Marmelad | Mos
  • The Food Hub
  • Vård | Omsorg
  • Växtbaserat
Alla
  • Alla
  • Abba
  • Abba Gastronomi
  • Anamma
  • Besök i verkligheten
  • Convenience | Café
  • Dryck
  • Event | Webinar
  • Fast Fusion Climate Week
  • Felix
  • Fisk | Skaldjur
  • Grandiosa
  • Grönsaker
  • Hållbarhet
  • Hälsa
  • Hälsa på Maten
  • Hot To Go
  • Hotell | Event
  • Ketchup | Senap | Smaksättare
  • Kött | Färs
  • Lecora
  • Mellanmål | Dessert
  • Next is Now
  • Önos
  • Pizza | Snacking
  • Potatis | Rotfrukter
  • Restaurang
  • Skola
  • Soppa
  • Sylt | Marmelad | Mos
  • The Food Hub
  • Vård | Omsorg
  • Växtbaserat

Vilket mos är du?

Vilket mos är du? Klassiskt Komplett, Grillmästar eller Express? Ta reda på vilket potatismos som ...
Anamma ärta och solros tre tallrikar med Bolognese tacos och asiatisk wok

Anamma lanserar två nyheter med protein av solros och ärta

Anamma lanserar nu två nya växtbaserade produkter som gör det enklare för storkök att servera ...
Fyrkantspizza från Orkla FoodSolutions i smakerna Pepperoni, Chili Cheese, Skinka, Kebab och Margherita

Fyrkantspizza Kebab och Margherita – två nya smaker lanseras

Nu lanserar vi Fyrkantspizza Kebab och Fyrkantspizza Margherita – två nya, men klassiska smaker i ...
Marlene Toven från Östersund Kommun skapar recept till Fast Fusion Climate Week 2025

Marlene bjuder på klimatsmart taco med Jämtländsk själ

“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten ...
Patrik Larsson från Vellinge Kommun skapar recept till Fast Fusion Climate Week 2025

Patrik slår ett slag för viltkött som ett klimatsmart alternativ

“De yngre eleverna tror att min rätt, ‘Vilda Limpan’, är något som hoppar runt” Patrik ...
Daniel Nygård från Stockholm Stad skapar recept till Fast Fusion Climate Week 2025

Daniels klimatsmarta Korma får skolbarnen att älska indisk mat

“När jag serverat den här typen av rätt har den varit väldigt populär bland alla ...
Niklas Båmstedt från Umeå Kommun skapar recept till Fast Fusion Climate Week 2025

Niklas popcornsoppa väcker skolbarnens nyfikenhet

“Fast Fusion Climate Week är ett viktigt initiativ, men det behövs ett större engagemang från ...
Madeleine Nolin från Landskrona stad skapar recept till Fast Fusion Climate Week 2025

Madeleine vill visa skolbarn att vi kan äta oss till en bättre värld

“Schnitzel och hamburgare är Landskronas skolmatsfavoriter. Det var så idén föddes att skapa en klimatsmart ...
Anders Matzols från Arboga Kommun skapar recept till Fast Fusion Climate Week 2025

Anders klimatuppdaterar barnens absoluta favorit

Anders brinner klimatsmart skolmat. Hans erfarenhet är att barn äter med ögonen först, och att färg och form gör skillnad!