Utvidga din meny med Anamma Vegoskinkfärs

Piroger. Carbonara. Pizza. Nu kan du äntligen laga alla dina älskade fläskklassiker på vegetariskt vis. Med senaste vegofärsen från Anamma, som går att steka knaprig och har smak av rökt skinka.

Piroger. Carbonara. Pizza. Nu kan du äntligen laga alla dina älskade fläskklassiker på vegetariskt vis. Med senaste vegofärsen från Anamma, som går att steka knaprig och har smak av rökt skinka.

Se när Johan Liljegren och Robert Persson testar Anamma Vegoskinkfärs

Kockarna Johan Liljegren och Robert Persson i köket.
Play Video about Kockarna Johan Liljegren och Robert Persson i köket.

Anamma Vegoskinkfärs öppnar upp helt nya möjligheter i köken

Den nya vegofärsen från Anamma är en god, vegansk grovmald färs baserad på sojaprotein. Färsen har smak av rökt skinka och passar perfekt för dig som vill laga veganska varianter av rätter som har den karaktäristiska skinksmaken.

Den är naturligtvis tillagad i Sverige och helt glutenfri. Dessutom är den proteinrik och har betydligt lägre klimatpåverkan jämfört med animalisk fläskfärs.

Oavsett inriktning och storlek på kök, ger Anamma Vegoskinkfärs dig nya vegetariska och veganska möjligheter till att skapa stordåd på menyn.

Vegansk pizza gjord med bland annat Vegofärs från Anamma.

Snabbfakta om Anamma Vegoskinkfärs:

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Högt proteininnehåll
  • Baserad på sojaprotein
  • Enkel att smaksätta
  • Unik produkt som hjälper dig att skapa klassiska rätter lagade från grunden
  • Går utmärkt att knapersteka
  • Tillagad i Sverige

Information om Anamma Vegoskinkfärs

Bildinspiration Anamma Vegoskinkfärs

Dela med andra

Läs också…