
Nu lanseras FELIX Dillpicklad Gurka
FELIX Dillpicklad Gurka fyller ett efterlängtat hål på burgarmarknaden. I nära samarbete med Sveriges främsta burgarexperter, Burgerdudes, har vi tagit fram en gurka som passar
Vinnarna i White Guide Junior är utsedda och priset för Årets Gröna Skolmåltid gick till Annerstaskolan i Huddinge. Vi sponsrade priset, med hopp om att det ska inspirera ännu fler att skapa en grönare meny i skolköket.
Vinnarna i White Guide Junior är utsedda och priset för Årets Gröna Skolmåltid gick till Annerstaskolan i Huddinge. Vi sponsrade priset, med hopp om att det ska inspirera ännu fler att skapa en grönare meny i skolköket.
För nionde året i rad uppmärksammas Sveriges bästa skolkök av White Guide Junior. Nytt för i år är priset ”Årets Gröna Skolmåltid” som gick till Annerstaskolan med motiveringen att de gjort det till en mission att avskaffa ordet vegetariskt och serverar mat som är en färgsprakande jordenruntresa. Köksmästaren Michael Bäckman var på plats.
– Detta var en fantastisk bekräftelse på vår satsning på den gröna skolmåltiden som vi har ägnat ett och ett halvt år att utveckla, säger Michael.
De som nominerats till Årets Gröna Måltid har gjort ett aktiv skifte mot en växtbaserad meny med minst två helt vegetariska dagar i veckan. För Orkla FoodSolutions var det självklart att sponsra detta pris.
– Det känns extra bra att stötta ett initiativ som är i linje med det vi själva tror på och jobbar för varje dag. Att inspirera till mer hållbar och hälsosam mat inom skolan”, säger Ellinor Persson, Marketing Manager på Orkla FoodSolutions.
Priset delades ut igår kväll, 3 november, på White Guide Junior galan i Helsingborg, med representanter från den offentliga sektorn i hela Sverige.
För att ni gjort det till er mission att avskaffa ordet ”vegetarisk”. I denna restaurang är det MAT som serveras och den är allt annat än grön! Här blir måltiden till en färgsprakande jordenruntresa som skvallrar om en eventuell framtid där köttet inte behövs.
Text: Karin Ericson

FELIX Dillpicklad Gurka fyller ett efterlängtat hål på burgarmarknaden. I nära samarbete med Sveriges främsta burgarexperter, Burgerdudes, har vi tagit fram en gurka som passar

Mos är inte bara mos. Valet av mos kan avgöra om du får ett smidigt eller ett stressat flöde i ditt restaurangkök. Vilket mos du serverar kan

Anamma gör det nu ännu enklare att servera goda och växtbaserade måltider. Dessutom nyckelhålsmärkta och tillagade i Sverige. Vi säger välkommen till solros och ärta.

Våra fyrkantspizzor har länge gjort det enkelt för dig att servera riktigt goda pizzor till dina gäster i farten. Nu släpper vi två nya, men