
Marlene hyllar det lokala med klimatsmart Jämtländsk fusion
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
Har du ofta otåliga och “hangry” kunder som är på språng? Servera dem en snabb och uppmuntrande lösning i form av en saftig pizza med lite sting. Rikligt toppad med laktosfri ost, tomat och jalapeños. Perfekt att äta i farten.
Har du ofta otåliga och “hangry” kunder som är på språng? Servera dem en snabb och uppmuntrande lösning i form av en saftig pizza med lite sting. Rikligt toppad med laktosfri ost, tomat och jalapeños. Perfekt att äta i farten.
Låt dina kunder njuta av en vegetarisk Fyrkantspizza Chili Cheese, rikligt täckt med laktosfri ost, tomat och jalapeños på en fluffig pizzabotten. Enkel och snabb tillagning i ugnar som många kök, kiosker och convenience-butiker redan har, såsom varmluftsugn, Merrychef eller Atollspeed.
Med Fyrkantspizza Chili Cheese kan du snabbt servera dina kunder en god, mättande och prisvärd pizza. Perfekt för dig som ofta har kunder som har bråttom och vill äta något snabbt, gott och mättande i farten.
Fyrkantspizza är enkel och snabb att tillaga och klarar lång varmhållning med bibehållen smak och kvalitet. Med vårt sortiment av Fyrkantspizza kan du snabbt servera dina kunder en god, mättande och prisvärd pizza. En smarrig och blixtsnabb marginalförstärkare helt enkelt.
Just nu erbjuder vi smakerna Chili Cheese, Mexicana, Pepperoni och Skinka. Läs gärna mer i våra inspirationsblad som du hittar lite längre ner på sidan.
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
“De yngre eleverna tror att min rätt, ‘Vilda Limpan’, är något som hoppar runt” Patrik vill se till att husmanskosten inte försvinner och han brinner
“När jag serverat den här typen av rätt har den varit väldigt populär bland alla årskurser.” Daniel Nygårds recept till Fast Fusion Climate Week är
“Fast Fusion Climate Week är ett viktigt initiativ, men det behövs ett större engagemang från pedagoger och föräldrar” Niklas Båmstedt är kock för låg- och
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång