![Johan, Pelle, Lennart och Kristian äter beredskapsmat ute vid en träbänk med bord.](https://www.orklafoodsolutions.se/wp-content/uploads/sites/42/2024/07/artikel-beredskapsmat-outmeals-johan-pelle-lennart-kristian-1600x1000-1-1024x640.jpg)
Beredskapsmat – på besök hos OutMeals i Varberg
En kris kan komma närsomhelst och se ut på många olika vis. Vi besöker OutMeals, diskuterar beredskapsmat och Johan bjuder även på riktigt gott käk
Har du ofta otåliga och “hangry” kunder som är på språng? Servera dem en snabb och uppmuntrande lösning i form av en saftig pizza med lite sting. Rikligt toppad med laktosfri ost, tomat och jalapeños. Perfekt att äta i farten.
Har du ofta otåliga och “hangry” kunder som är på språng? Servera dem en snabb och uppmuntrande lösning i form av en saftig pizza med lite sting. Rikligt toppad med laktosfri ost, tomat och jalapeños. Perfekt att äta i farten.
Låt dina kunder njuta av en vegetarisk Fyrkantspizza Chili Cheese, rikligt täckt med laktosfri ost, tomat och jalapeños på en fluffig pizzabotten. Enkel och snabb tillagning i ugnar som många kök, kiosker och convenience-butiker redan har, såsom varmluftsugn, Merrychef eller Atollspeed.
Med Fyrkantspizza Chili Cheese kan du snabbt servera dina kunder en god, mättande och prisvärd pizza. Perfekt för dig som ofta har kunder som har bråttom och vill äta något snabbt, gott och mättande i farten.
Fyrkantspizza är enkel och snabb att tillaga och klarar lång varmhållning med bibehållen smak och kvalitet. Med vårt sortiment av Fyrkantspizza kan du snabbt servera dina kunder en god, mättande och prisvärd pizza. En smarrig och blixtsnabb marginalförstärkare helt enkelt.
Just nu erbjuder vi smakerna Chili Cheese, Mexicana, Pepperoni och Skinka. Läs gärna mer i våra inspirationsblad som du hittar lite längre ner på sidan.
En kris kan komma närsomhelst och se ut på många olika vis. Vi besöker OutMeals, diskuterar beredskapsmat och Johan bjuder även på riktigt gott käk
Till årets klimatvecka har kocken Ulrika Karlsson tänkt rejält utanför boxen och gjort en BBQ-rätt på Laxqueneller i buljong från Abba. Från hyllvärmare till en
Vällagad och spännande husmanskost är ledordet för Per Månsson som serverar cirka 200 elever i matsalen varje dag. För Fast Fusion Climate Week har han
Victoria brinner för att jobba klimatsmart och för att göra eleverna nyfikna. Genom att engagera dem med “från jord till bord tänk” har hon både
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång