
Marlene hyllar det lokala med klimatsmart Jämtländsk fusion
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
Den vegetariska trenden är fortsatt stark och det finns en stor önskan om att kunna erbjuda riktigt bra alternativ till klassiska köttserveringar. Felix Vegetariska Delikatessbullar passar därför perfekt överallt där bullar brukar serveras.
Den vegetariska trenden är fortsatt stark och det finns en stor önskan om att kunna erbjuda riktigt bra alternativ till klassiska köttserveringar. Felix Vegetariska Delikatessbullar passar därför perfekt överallt där bullar brukar serveras.
Eftersom alltfler aktivt väljer att äta fler vegetariska måltider, växer också behovet av att kunna erbjuda matgästerna ett bredare utbud. Både inom offentliga serveringar och privata restauranger. På så vis kan kockar och krögare välja att erbjuda sina gäster ett mer varierat sortiment, eller hitta just de produkter som ens gäster föredrar.
För många är det enklare att ta klivet över till mer växtbaserad kost, om det påminner om den mat som man brukar äta och uppskattar sedan tidigare. Människor har ofta inget emot att äta mer vegetariskt, så länge maten smakar (minst) lika gott som de är vana vid.
Felix Vegetariska Delikatessbullar har redan gjort succé när vi testat dem på marknaden, med omdömen såsom “bästa vegobullarna jag ätit” och “smakar precis som de köttbullarna vi har hemma”. Då de dessutom kommer i en mindre storlek, kompletterar de många andra köttbulleserveringar som ofta innehåller något större bullar.
Spana gärna in recept och inspirationsfolder längre ner på sidan.
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
“De yngre eleverna tror att min rätt, ‘Vilda Limpan’, är något som hoppar runt” Patrik vill se till att husmanskosten inte försvinner och han brinner
“När jag serverat den här typen av rätt har den varit väldigt populär bland alla årskurser.” Daniel Nygårds recept till Fast Fusion Climate Week är
“Fast Fusion Climate Week är ett viktigt initiativ, men det behövs ett större engagemang från pedagoger och föräldrar” Niklas Båmstedt är kock för låg- och
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång