Supersnitsaren – en unik schnitzel gör entré
Lecora Schnitzel Supersnitsare 120 g är en riktigt god och frasig schnitzel som tack vare sin unika och runda form är perfekt att använda i
Den vegetariska trenden är fortsatt stark och det finns en stor önskan om att kunna erbjuda riktigt bra alternativ till klassiska köttserveringar. Felix Vegetariska Delikatessbullar passar därför perfekt överallt där bullar brukar serveras.
Den vegetariska trenden är fortsatt stark och det finns en stor önskan om att kunna erbjuda riktigt bra alternativ till klassiska köttserveringar. Felix Vegetariska Delikatessbullar passar därför perfekt överallt där bullar brukar serveras.
Eftersom alltfler aktivt väljer att äta fler vegetariska måltider, växer också behovet av att kunna erbjuda matgästerna ett bredare utbud. Både inom offentliga serveringar och privata restauranger. På så vis kan kockar och krögare välja att erbjuda sina gäster ett mer varierat sortiment, eller hitta just de produkter som ens gäster föredrar.
För många är det enklare att ta klivet över till mer växtbaserad kost, om det påminner om den mat som man brukar äta och uppskattar sedan tidigare. Människor har ofta inget emot att äta mer vegetariskt, så länge maten smakar (minst) lika gott som de är vana vid.
Felix Vegetariska Delikatessbullar har redan gjort succé när vi testat dem på marknaden, med omdömen såsom “bästa vegobullarna jag ätit” och “smakar precis som de köttbullarna vi har hemma”. Då de dessutom kommer i en mindre storlek, kompletterar de många andra köttbulleserveringar som ofta innehåller något större bullar.
Spana gärna in recept och inspirationsfolder längre ner på sidan.
Lecora Schnitzel Supersnitsare 120 g är en riktigt god och frasig schnitzel som tack vare sin unika och runda form är perfekt att använda i
En kris kan komma närsomhelst och se ut på många olika vis. Vi besöker OutMeals, diskuterar beredskapsmat och Johan bjuder även på riktigt gott käk
Till årets klimatvecka har kocken Ulrika Karlsson tänkt rejält utanför boxen och gjort en BBQ-rätt på Laxqueneller i buljong från Abba. Från hyllvärmare till en
Vällagad och spännande husmanskost är ledordet för Per Månsson som serverar cirka 200 elever i matsalen varje dag. För Fast Fusion Climate Week har han
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång