Vill du få mer tips och kreativ inspiration kring hur du kan variera dina lunchmenyer och rätter? Eller är du kanske nyfiken på någon av våra produkter? Tveka inte att höra av dig till oss omedelbart med dina frågor.
SNABBARE, SMIDIGARE, MYCKET SMAK OCH KVALITET
Fast Casual är en starkt växande trend där allt skall gå snabbare samtidigt som vi inte vill ge vika för smak och kvalitet. Här växer maträtter som Pulled Vego-taco och spännande falafelvarianter till smakrika burgare med picklade grönsaker och nya spännande smaker på dressingar fram. Så varför Fast Casual? Jo för att det är godare, roligare, snyggare, trendigare och lite lyxigare snabbmat – med enkla medel.
Vegetariskt eller ej, i detta koncept är det smaken som bestämmer. Det går att variera rätterna i oändlighet med tillbehör, dippor och röror vilket är hela poängen med Fast Casual. Det finns alltså inga smakkombinationer som är fel, ju färgrikare serveringar desto godare. Inspireras av vårt koncept där vi hjälper dig att sätta ihop goda, snabba och snygga rätter.
Fast Casual trenden kommer från streetfood-trenden som sätter avtryck på alltfler ställen. Fenomenet har tagit sig in från gatan och tagit plats i servicebutiker, på kvarterskrogar, fast casual-restauranger och till och med inom fine dining. Inte minst vegetarisk streetfood växer sig starkare och syns nu stort på såväl lunchkrogar som på restaurangkedjor.
Vegetariskt är inte bara ett val för vegetarianer. Med rätt tillbehör och smaksättning, ger det ett grönt och riktigt gott alternativ för alla korvälskare.
med cheddar, syltad lök och Hickory Dijonnaise
med tomatsallad, krasse och Chunky Chili & Onions
med rödbetscrudité, getost och Goat & Garlic.
Prova burgarna som inte bara gör gott i magen – utan också för miljön.
med vegoburgare, strips med lök och Chef Johan’s Peppchup
med vegoburgare, rostad paprika, örtpommes och Ketchonnaise
med vegoburgare, sötsur lök, kimchipommes och Black Olive Ketchup
Husman går alltid hem hos kunderna, särskilt med några snabba och nya grepp.
med varm sallad på spenat, rödbeta och kapris
med surdegskrutong, varm bönsallad och ärtcréme
av lammfärsmedaljonger med bakad smålök, gryn och persiljevinaigrette
Klassisk ostburgare med med färska örter, sallad och tillbehör
Klassisk burgare med majo, sallad, tomat, lök och saltgurka
Felix Hamburgare (Nöt, Fri från) med två gånger ost och lök
Felix Pommes Strips med picklad mango, sesam och Black Olive Ketchup
Felix Pommes Criss Cut med Felix Bostongurka och sotad chili
Felix Restaurang Pommes Frites med syltad och karamelliserad lök
Felix Eko Potatisbullar med rå rödbetssallad och persiljeolja
Anamma Vegokorv med surkål, cornichons och Spicy Apple Mustard
Anamma Vegokorv med kimchi, örter och crème fraiche
Skapa dina egna, unika dippsåser och dressingar som får gästerna att återkomma till just dig. Vi har kirrat både enkla receptförslag OCH dessutom snygga etiketter att skriva ut om du inte litar på din egen handstil. I recepthäftet hittar du även recepten till alla andra godingar som vi presenterat här ovanför.
Vill du få mer tips och kreativ inspiration kring hur du kan variera dina lunchmenyer och rätter? Eller är du kanske nyfiken på någon av våra produkter? Tveka inte att höra av dig till oss omedelbart med dina frågor.
Cirka en gång i månaden mailar vi ut ett nyhetsbrev med nyheter, koncept, tips, recept och en massa andra godsaker. Så för att inte missa något rekommenderar vi starkt att du registrerar dig till vårt finfina nyhetsbrev.